Durata de livrare: 30 minute in CONSTANTA
Tip vin:Alb Demisec.Alc:12.5%vol. Volum:500ml. Soi:Tamaioasa Romaneasca. Clasificare:DOC–CULES TARZIU MURFATLAR
Dimensiune parcelă –4,29 Ha
Vârstă plantaţie -10 ani
Poziţieplantaţie -expoziţie sud-vestică pe platou
Insolaţie –2.000 ore (peste media ţării)
Precipitaţii –sub 400ml/an
Sol –calcaros, uşor argilos
Strugurii au fost culeşi târziu, fiind recoltaţi manual, în lădiţe şi sortaţi îndepărtându-se strugurii nesănătoşi, necopţi şi impurităţile vegetale înainte de desciorchinare şi presare.
Presarea este precedată de o macerare scurtă în scopul obţinerii de arome fine.
Mustul obţinut se fermentează în bazine de inox, la temperatură controlată.
Strugurii au fost culeşi târziu, fiind recoltaţi manual, în lădiţe şi sortaţi îndepărtându-se strugurii nesănătoşi, necopţi şi impurităţile vegetale înainte de desciorchinare şi presare.
Presarea este precedată de o macerare scurtă în scopul obţinerii de arome fine.
Mustul obţinut se fermentează în bazine de inox, la temperatură controlată.
8-10°C;asocieri culinare: răcit foarte bine poate fi servit cu mâncăruri picante (asiatice sau mexicane), mâncăruri foarte sărate; deserturiuşoare, cu ciocolată albă, caramel, cheesecake, vanilie
zah-69,8gr/l; Aciditate totală-5,87; Aciditate volatilă-0,32.
Culoare: Alb
Tip : Dulce
Soi : Tamaioasa Romaneasca
Concentratie Alcoolica: 12.5%
Regiune: Dobrogea
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.