Vinificarea se face separat pentru fiecare soi. Recoltare manualã în lãdiţe de plastic, desciorchinare şi zdrobire, mustuiala este pompatã în cisterne de inox cu temperatura controlatã unde este însãmânţatã cu levuri pentru desãvârşirea fermentaţiei alcoolice, urmatã de tragerea vinului şi finalizarea fermentaţiei malolactice în baricuri franceze de stejar unde se înnobileazã cu o periodã de maturare de circa 2-6 luni, timpul de maturare în barrique fiind diferit de la un soi la altul. Urmãtoarea etapã este selecția, desciorchinarea şi asamblare a vinurilor într-un cupaj unic. Dupa condiţionare, vinul a fost îmbuteliat şi depozitat în pivniţã pentru un nou stagiu de elevare, în sticlã de data aceasta.
Culoare:
Rosu
Tip :
Sec
Soi :
Feteasca Neagra, Novac, Negru de Dragasani
Concentratie Alcoolica:
13%
Regiune:
Mehedinti
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.